Fascination About petek tamiri

Wiki Article

Havalar soğudukça kombi kullanımı artmaktadır ve tamirat ve rutin kontrol gibi sebepler ile sıkça kombiciler aranmaktadır. Arızalara ek olarak mutlaka bilinmesi gereken konulardan biri kışın doğru kombi kullanımı ve nasıl tasarruf yapılacağıdır.

peteğimizin açma kapama vanası bozuldu. yenisini aldık ama takamıyoruz. sadece vanayı peteğe taktırmak istiyoruz

parke tamiri sırasında matkapla yanlışlıkla petek borusu delindi. (T boru) tamiri veya değişimi yapılacak

Bu peteklerin su geçiş aralıkları daha dar olduğu için tıkanma riski daha fazladır. Firmamız her three yılda bir aksatılmadan alüminyum petek temizleme işleminin yapılmasının uygun olacağına karar verir.

Peteklerde ısının tüm eve aynı oranla yayılmaması, özellikle peteklerin alt tarafında oluşan tortular nedeni ile alt kısımların ve bazı radyatörlerin hiçbir şekilde ısınmaması şeklinde problemler yaşanmıştır.

Diğer seçenek ise peteklerin çok eski olması durumunda petekler artık yapısal mukavemetini kaybederek delinir.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to obtain the very best YouTube practical experience and our newest features. Learn more

Umarım bu blogum faydalı olmuştur. Sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak diğer arkadaşlarımızında yararlanmasını sağlayabilirsiniz.

Yukarıda anlattığımız gibi; kalorifer petek deliği kapatma için en uygun yapıştırıcı; epoksi macundur.

Kullanım şartlarına bağlı olarak, kombi bakımını en az yılda 1 kez yaptırmalısınız. İster bakım isterse kombi arıza ve tamir hizmetleri için Mr Usta yanında. Sipariş Ver

Robotla tıkanıklık açma, pimaş yıkama ve petek temizliğini cihazlarla yapar. Semtinizde ihtiyacınız olduğu zaman ulaşabileceğiniz, güncel yöntemleri kullanan bir tesisatçı olmalıdır. Tesisatta olabilecek arızalarda, yenileme ve montaj işlerinde işinin ehli ustalarımızla hizmet veriyoruz.

You might be utilizing a browser that may not supported by Fb, so we have redirected you to an easier Edition to provde the ideal practical experience.

Herhangi bir sızıntı olup olmadığını, petek tamiri tesisatın bulunduğu yeri dikkatlice kontrol ettiğinizden emin olun.

Sıhhi tesisat kombi montajı tamiri fancoil montaj ve tesisatı Petek temizliği ve montajı bilimum tamirat işleri yapılır

Report this wiki page